loading

Richard Sinte Maartensdijk

Fotograaf

KLUNDERT, Ridderkerk, Rotterdam 15 Jaar RS Fotografie. Opgericht in 2005 en staat voor Richard Sinte Maartensdijk Fotografie. Met jarenlange ervaring in de zakelijke markt is hij specialist op het gebied van fotografie, design, vormgeving en fotoredactionale werkzaamheden. Richard Sinte Maartensdijk wordt door klanten relaties omschreven als: professioneel, creatief, oog voor detail, enthousiast, persoonlijk en klantgericht. Hij rondde de fotovakschool af en volgde diverse aanvullende cursussen (o.a color en foto management) om zijn kennis en vakmanschap te vergroten. Richard is al diverse keren genomineerd voor prestieuze foto awards. Een aantal daarvan wist hij ook te winnen.

Mijn skills

Fotograaf

100%

Horeca- en foodfotografie

100%

Vastgoed- Interieur- exterieur fotografie

100%

Reclame- en bedrijfsfotografie

100%

Zakelijke portretten

100%

Video regie

100%

Jazz- artist fotografie

100%

Hairstyling en fashion fotografie

90%

Wanddecoraties voor bedrijven en instellingen

100%

Color management

21+jaar ervaring
700+projecten
3awards gewonnen

Referenties

Sinds maart 2019 werk ik samen met Richard, een zeer gepassioneerd fotograaf/ondernemer. Luistert naar de vraag en wens, maar belangrijker nog: weet jou als bedrijf te identificeren op wijzen waarop jij dat wilt. Dit resulteert en prachtige beelden en heeft ons geholpen ons bereik te vergroten. Inmiddels is er i.s.m Richard een prachtige promovideo gemaakt waarbij hij vol enthousiasme onze gasten mee heeft genomen in de totaal beleving. Wij zijn voornemens nog vele jaren samen te werken op deze prettige wijze.

Charles VeerkampRestaurant Charlie - Roompot Park Schaijk

Richard heeft een unieke herkenbare style van fotograferen. Aandacht voor perfectionisme, schoonheid en details. Het is gewoon kunst! Super blij met de samenwerking voor BY AMI.

Ahmet BaglariFounder Restaurant BY AMI

Vriendelijk, professioneel en creatief. Aanrader!

Natasja Van Der WulpRecruitment | Communicatie | Marketing @Zuidgeest

Richard Sinte Maartensdijk is een absolute klasbak! Zo heb ik hem leren kennen, als gedreven en vindingrijke fotograaf in de altijd in beweging zijnde muziekbizz! Hou hem in ere en geniet van zijn werk! Louis Du Moulin

Louis Du MoulinAD Journalist Cultuur

Richard is een enthousiast en gedreven persoon. In het verleden al enkele malen op fotografie gebied contact met hem gehad. Voor de fotografie bij artikelen, op vastgoedborrels. Geen locatie is hem te veel. Zelfs met gevaar voor eigen leven op trapjes op daken. Altijd sociaal naar klanten en het belangrijkst goed qua kwaliteit. Wanneer u op zoek bent naar een fotograaf zal ik Richard ook altijd aanbevelen.

Kim WijersVastgoedbeheerder bij Ficaria BV

Richard has a great eye for details in his work, and great social skills. My experiences during a photoshoot have been very positive.

Najoua BijjirAuthor and Media Producer at Bubblegum Productions

Richard is een absolute top fotograaf. Hij heeft het talent om altijd van moeilijke omstandigheden iets moois te maken! Een absolute aanrader voor als je iets bijzonders wil.

Jeroen JansenForza Asset Management & Familie en Vermogen B.V

Richard is een uitstekend vakman die kennis en kunde koppelt aan service aan zijn klanten. Zijn producten worden gekenmerkt door o.a. originaliteit en hoogwaardige kwaliteit.

Jan van der HoekDGA Holland Ridderkerk

Richard verzorgt sinds eind 2011, in toerbeurt, de fotografie tijdens de maandelijkse netwerkbijeenkomsten van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Barendrecht. We waarderen Richard om zijn geheel vrijwillige bijdrage, flexibiliteit, professionaliteit maar bovenal om de prettige samenwerking !

Rachel MaréchalDirecteur Familiehuis Daniel den Hoed