loading

Reclame- en bedrijfsfotografie

Reclame- en bedrijfsfotografie is een vak apart. Een vak dat Richard Sinte Maartensdijk al sinds 2005 beheerst. Met een mobiele studio worden de foto’s bij u op locatie gemaakt. Groot voordeel van deze wijze van reclame- en bedrijfsfotografie is dat de bedrijfsomgeving onderdeel wordt van uw presentatie. Vele zakelijke opdrachtgevers zetten RS Fotografie in voor het maken van een reportage bij een reclamecampagne. Hier komt de ervaring en aanpak van RS Fotografie goed van pas. We denken niet alleen mee, maar ook verder. Immers, als je reclame maakt, wil je een product verkopen. Het beeld moet spreken. Een goede locatie, de inzet van modellen en bovenal de ervaring van RS Fotografie maakt dan het verschil. Mensen onthouden een goed, pakkend beeld. Ook als het gaat om reclame- en bedrijfsfotografie.

Portret fotografie- zakelijke portretten

Wie zit er tegenwoordig niet op Twitter- facebook- LinkedIn- of andere social media? Niet iedereen realiseert zich dat uw zakelijke portret- profielfoto het eerste visitekaartje is, maar ook de corporate indentity van een bedrijf bevordert.

Portret- reclame en bedrijfsfotografie inzetbaar voor

Bedrijfsmagazines, websites, social media als LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube, etc. Reclame- en bedrijfsfotografie is ook inzetbaar voor: jaarverslagen, banners, advertenties, catalogi, webshops, leaflets, persberichten, folders, dvd & cd’s, billboards, workshops, seminars, teambuilding activiteiten, traIningen of keynotes en allerlei andere doeleinden ter promotie van uw bedrijf.